× Afspraak Producten Over Moaisa Contact

Het team

Silke

Mijn naam is Silke Kooistra. Samen met mijn dochter woon ik in Wergea.

Sinds 2016 ben ik met veel plezier werkzaam als schoonheidsspecialiste en daarbij ook als nagelstyliste. Ik heb altijd de ambitie gehad om op een dag mijn eigen onderneming te starten. De passie voor mijn vak uitoefenen op mijn manier. Toen Richt een oproep plaatste waarin ze aangaf op zoek te zijn naar een compagnon twijfelde ik geen moment. Dit is mijn kans!

Voor mij is het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt, vanaf het moment dat je bij ons de salon binnenstapt. Moaisa is een veilige plek om je prachtige unieke zelf te zijn. Gedurende jouw behandeling zal ik ervoor zorgen dat je de ruimte krijgt om tot rust te komen en heerlijk te ontspannen.

Specialisme
Klanten kunnen bij mij terecht voor een gezichtsbehandeling, ontspannende massage, lashlift of voor een mooie set gel nagels. Naast de behandeling in de salon geef ik ook advies voor thuis om de behandeling zo goed mogelijk te onderhouden.

Richt

Mijn naam is Richt Dijkstra-Duursma, ik ben woonachtig in Wergea, getrouwd en ik heb twee dochters.

Al vanaf jonge leeftijd heeft uiterlijke verzorging mijn interesse, echter heb ik er in eerste instantie voor gekozen om de opleiding tot verpleegkundige te gaan doen. Deze opleiding heb ik afgerond en daarna ben ik gaan werken in het MCL, op de afdeling Geriatrie. Hier heb ik een aantal jaren met veel plezier gewerkt, maar toch bleef het kriebelen en heb ik naast mijn werk de opleiding gevolgd tot schoonheidsspecialiste. In de zomer van 2011 heb ik mijn diploma behaald en op 12 oktober 2011 opende Moaisa officieel haar deuren! In eerste instantie heb ik de salon gecombineerd met mijn werk in het MCL, maar na iets minder dan 2 jaar ben ik me volledig gaan richten op Moaisa.

Mijn uitgangspunt is dat schoonheid niet alleen van buiten zit, maar juist in hoe je je voelt. Door er verzorgd uit te zien, voel je je beter en dat straal je weer uit. Dat is dan ook wat ik probeer te bereiken. Bij mij in de stoel is er altijd ruimte voor een goed gesprek of humor. Ik hoor graag wie je bent en wat je te vertellen hebt!
‘A smile is the prettiest thing you can wear!’